Λίγες ημέρες μετά την απόκτηση των Τραπεζάνογλου, Χατζημιχαηλίδη, Γαλανίδη και Τσακαλέρη, ο Μακεδονικός έφτασε στο 5ο του μεταγραφικό χτύπημα για το τρέχον καλοκαίρι, αποκτώντας τον Γιώργο Κόκκιο για την frontline του!

Ο 22χρονος «ψηλός» πέρασε την περασμένη περίοδο στον κόσμο της Α2 Ανδρών με τα χρώματα του ΑΟ Αγρινίου του τόπου καταγωγής του και μετρώντας 2 πόντους και 1 ριμπάουντ ανά 6 λεπτά παρουσίας συνέβαλε και εκείνος με τον δικό του τρόπο στην παραμονή της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει εθνική λίγκα και για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με ακόμα έναν νεαρό και ταλαντούχο σε προσόντα καλαθοσφαιριστή, τον Γιώργο Κόκκιο.

Ο 22χρονος Center με ύψος 2.04 ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από την ακαδημία του Α.Ο. Αγρινίου, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Την σεζόν 2014-15 έπαιξε στον Πήγασο Αγρινίου και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 επέστρεψε και πάλι στο Αγρίνιο. Το διάστημα 2016-2018 μετακόμισε στην ομάδα ΑΛΦΑ 93 BC ενώ την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στο Στρατώνι, στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής και συνέχισε σε Απόλλων Καλαμαρία στην Γ’ Εθνική και Μαχητές Πεύκων στην Β’. Κατά την περσινή περίοδο επέστρεψε ξανά στην ομάδα του Α.Ο.Αγρινίου και έχοντας βασικό ρόλο στην ομαδα του αγωνίστηκε στην Α2 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η “οικογένεια” του Μακεδονικού καλωσορίζει τον Γιώργο Κόκκιο και του εύχεται κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».