Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ. Οι “κόκκινοι” γνωρίζουν καλά πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η πιο δύσκολη της φετινής σεζόν αφού απέναντί τους θα βρουν πέρα από ένα ιστορικό σωματείο και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο Νότου.

Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος πέρα από το μέγεθος του αντιπάλου, όμως, ανησυχεί και για την κατάσταση της ομάδας του αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο Αντώνης Αντωνόπουλος. Ο 23χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται τον τελευταίο μήνα από βαρύ διάστρεμμα με αποτέλεσμα να μην έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και την επόμενη βδομάδα αφού στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενη υποτροπή.

Παρά τα προβλήματα, όμως, ο κόουτς Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος δεν αγχώνεται εν όψει της αναμέτρησης με την “Ένωση” δηλώνοντας πως “θα πάμε να παίξουμε μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν έχουμε άγχος. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας φιλοσοφία και να ευχαριστηθούμε τη νέα σεζόν που ξεκινά για εμάς αυτή την Κυριακή”.