Eπειδή το “αίμα νερό δεν γίνεται”. Επειδή ακόμη υπάρχουν και ρομαντικοί. “Πλήρωσε” το “κενό εξουσίας”, που προκλήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στην ΑΕΚ κατά την μετάβαση από τον επαγγελματισμό στον ερασιτεχνισμό, και ενέδωσε στις “σειρήνες” του Αιγάλεω. Ο λόγος για τον Μπάμπη Φωτητζόγλου που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ως… κόουτς της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όπου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Η είδηση “αποκαλύφθηκε” κατά την πρόσφατη επίσημη φωτογράφιση των (…πολύ) μελλοντικών αστέρων της “Ένωσης”, που έγινε στο κλειστό του Λεοντείου Λυκείου στα Πατήσια, παρουσία του ιστορικού εφόρου Βαγγέλη Δερμανούτσου και του προπονητή, Σπύρου Σταύρου.

Τον νεαρό γκαρντ, που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, θα ήθελε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στη νέα ΑΕΚ, ενώ δεν πρόλαβε στο “παρά ένα” να τον πάρει ο Δημήτρης Λιόγας στο Παγκράτι. Ο πρώτος εκπαίδευσε -επί σειρά ετών- τον νεαρό Μικρασιάτη στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ και ο δεύτερος τον έριξε “στα βαθιά” στην περσινή αναμέτρηση στη Νέα Ερυθραία, με το ματς να βρίσκεται στον πόντο. Και δικαιώθηκε… Ο δρόμος είναι βεβαίως μακρύς για τον Μπάμπη.