Άμεση ήταν η αντίδραση του Πανερυθραϊκού μετά το τέλος του αγώνα, καθώς η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» σε επικοινωνία που είχε με το Basketblog.gr εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για τον έναν από τους δυο διαιτητές της συνάντησης με τον Εθνικό.
 
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Πανερυθραϊκού διαμαρτύρονται για την διαιτησία του κυρίου Σκούτα τον οποίο χαρακτηριστικά αποκάλεσαν «λίγο» για τις περιστάσεις ενός τέτοιου αγώνα, καθώς όπως τονίζουν δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες είχαν για τη νίκη.
 
Έτσι στα 4” πριν το τέλος και με το σκορ στο 68-67 ο Πανερυθραϊκός είχε την τελευταία κατοχή, και μετά από τάιμ άουτ και σχεδιασμένη επίθεση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τάσος Καλλιανιώτης προσπάθησε να βγει από τα σκριν να πάρει την μπάλα. Η άμυνα ήταν τόσο έντονη, όπου ουσιαστικά «έπεσε ξύλο» στην συγκεκριμένη φάση με τον διαιτητή να σφυρίζει βήματα.
 
Στο αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι άφησε γλυκόπικρη γεύση στον Δημήτρη Χουχουλή καθώς το παιχνίδι είχε δυο όψεις με την ομάδα του να καλύπτει μέσα από την άμυνα της διαφορά 20 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας του ικανοποίηση, ενώ στάθηκε και τον φίλαθλο κόσμο που στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα του, ενώ για τον Εθνικό σχολίασε πως αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο.