Σύνθημα νίκης κόντρα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης έδωσε ο Φώτης Λαμπρόπουλος. Ο Έσπερος ΑΟΠΑ έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, όμως ο αρχηγός των Πατρινών εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ίκαρο (18/10, 17:00) στο πλαίσιο της 3η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
 
«Είναι στα μέτρα μας. Είναι παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε. Μας λείπει μια νίκη για να ξεμπουκώσουμε», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Λαμπρόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
 
Τι σας έλειψε τις πρώτες δύο αγωνιστικές;
«Όχι κάτι συγκεκριμένο. Χάσαμε δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες και ειδικά αυτό με τη Νίκη Αμαρουσίου στο Μαρούσι. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Όμως, πλέον πρέπει να πάμε στη Νέα Σμύρνη και να πάρουμε τη νίκη. Ο Ίκαρος είναι ομάδα στα μέτρα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από εμάς εξαρτάται. Πρέπει να κάνουμε τα βήματα που απαιτούνται για να γίνουμε καλύτεροι. Να βρούμε καλύτερη χημεία και τα πατήματά μας στο γήπεδο».
 
-Το «μηδέν στα δύο» τι σημαίνει;
«Ότι απλώς έχουμε χάσει δύο από τα 30 παιχνίδια που διαρκεί το πρωτάθλημα. Απομένουν 28 αγωνιστικές και υπάρχει μπροστά μας πολύς δρόμος».
 
-Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πώς σου φαίνεται;
«Η Β’ Εθνική είναι πολύ δυνατή κατηγορία. Κάθε ομάδα έχει τουλάχιστον 5-6 παίκτες αρκετά ποιοτικούς και οι καλύτερες μπορεί να έχουν και 8-10 παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί σιγουριά σε όποιο γήπεδο κι εάν αγωνίζεται όποιος και εάν είναι ο αντίπαλός του. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Γ’, στο οποίο συμμετείχαμε πέρυσι».