Ο Λεύκιππος Ξάνθης συνεχίζει να δίνει δυνατά φιλικά παιχνίδια ενόψει της πρώτης του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) αντιμετώπισε εκ νέου μία ομάδα της Α2, την Καβάλα, από την οποία ηττήθηκε με 63-55.

Η ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη και του Λεωνίδα Μαγιάννη είχε βέβαια και τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς παρατάχθηκε χωρίς τους Χάρη Βοϊβατόπουλο, Θοδωρή Σταμπουλή και Φραντζέσκο Χρήστου.

Η ενημέρωση του Λεύκιππου:

«Φιλικό παιχνίδι για την ανδρική ομάδα του Λεύκιππου Ορόσημο Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου 26/9 με αντίπαλο την Ένωση Καβάλας στο ΔΑΚ της γειτονικής πόλης, το 6ο στη σειρά μετά από αυτά με Ελευθερούπολη (εκτός), Ένωση Καβάλας (εντός), Ασπίδα Ξάνθης (εκτός), ΚΑΟΔ (εντός), Ελευθερούπολη (εντός). Ήττα για την ομάδα μας από την Ένωση που συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία με σκορ 63-55, με το ημίχρονο να είναι στο 37-27 με τη σημείωση ότι η ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη και του Λεωνίδα Μαγιάννη αγωνίστηκε χωρίς τους Χάρη Βοϊβατόπουλο, Θοδωρή Σταμπουλή και Φραντζέσκο Χρήστου.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 37-27, 55-39, 63-55».