Μετά την εντός έδρας ήττα για την 19η στροφή του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής από τον Πανσερραϊκό με 58-60, οι δρόμοι των Λεύκιππου Ξάνθης και του προπονητή του, του Στέφανου Πέρκα, αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες -όπως ανακοίνωσε η γενική αρχή της ομάδας με κάθε επισημότητα.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή, η αρμάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην 7η θέση του γκρουπ της μετρώντας 25 βαθμούς (9-7 ρεκόρ) σε 16 ματς, την ίδια στιγμή που έχει και ένα ματς λιγότερο.

 

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΛΕΎΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας μπάσκετ με τον Στέφανο Πέρκο, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, επιστήμονα και επαγγελματία.

Η διοίκηση του ΛΕΎΚΙΠΠΟΥ συμφώνησε με τον κ. Πέρκο πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, που είναι πλέον εκτός στόχων αλλά και των αυξημενων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου, στην παρούσα φάση είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Στέφανο Πέρκο για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τη δύσκολη αυτή χρονιά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος και Δάσκαλος για τον Σύλλογο μας».