Ο Λεύκιππος και ο Γιώργος Παλλάκης θα συμπορευτούν για μία ακόμα χρονιά στη Β’ Εθνική. Ο 28χρονος φόργουορντ (1994, 2.04) ανανέωσε για την επόμενη σεζόν το συμβόλαιό του με τους Ξανθιώτες και έγινε ο 5ος που παρέμεινε στην ομάδα μετά τους Χρήστου, Μακαρατζή, Βοϊβατόπουλο και Τσίλογλου.

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με τον Λεύκιππο. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω. Νιώθω την ομάδα σαν την οικογένεια μου και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ», τόνισε ο Παλλάκης στο πλαίσιο της ανακοίνωσης από τον Λεύκιππο.

«Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της αλλά και τους προπονητές για την άριστη συνεργασία που έχουμε. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», συμπλήρωσε ο 28χρονος φόργουορντ, που είχε 192 πόντους σε 26 αγώνες (7,4 μ.ό.) την προηγούμενη χρονιά στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου:

«Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παλλάκη για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο 28χρονος forward θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας με στόχο τη δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος είναι από της “παλιοσειρές” της ομάδας καθώς βρίσκεται σχεδόν από την αρχή της μπασκετικής πορείας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.

Πριν φορέσει την φανέλα της ομάδας αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης και την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής. Παρότι αγωνίζεται κάτω από την ρακέτα ο υψηλόσωμος παίχτης απειλεί με μεγάλη ευκολία έξω από την γραμμή των 6.75».