Έστω και με καθυστέρηση ο Ιωνικός Νικάια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στον Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου θα φιλοξενίσει στην έδρα της την Ένωση Ηλίου, με τον Χριστόφορο Λυκογιάννη, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, να δηλώνει πως ο Ιωνικός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στον Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα που έχουμε ρίξει απίστευτη δουλειά στο γήπεδο και περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Για το σημείο “κλειδί” της αναμέτρησης: «Παίζουμε με μια καλή και σοβαρή ομάδα όπως είναι το Ίλιον. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί επειδή είναι πρεμιέρα και ο αντίπαλος έχει ήδη παίξει δύο παιχνίδια και κατά κάποιο τρόπο έχει βρει έναν ρυθμό».

Για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας: «Εμείς δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά, αλλά πάντα το επίσημο είναι ένα διαφορετικό ματς. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».