Στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στάθηκε ο Χριστόφορος Λυκογιάννης, μιλώντας για την εντός έδρας νίκη του Ιωνικού Νικαίας επί του Χολαργού.
 
Για μια ακόμη φορά, οι φίλοι της ομάδας έδωσαν δυναμικό παρών στο κλειστό του “Πλάτωνα” συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στη νίκη του συγκροτήματος του Νίκου Οικονόμου, κάτι που αναγνώρισε και ο πάουερ φόργουορντ του Ιωνικού. Επιπλέον, ο Έλληνας άσος, που πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση σημειώνοντας 11 πόντους μετά την επιστροφή του στο ματς (είχε αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο μάτι), συμβάλοντας τα μέγιστα στην τέταρτη διαδοχική νίκη της ομάδας, επεσήμανε ότι ήταν καθοριστική η άμυνα, ενώ αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Έσπερο ΑΟΠΑ.
 
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Χολαργός ήταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, αλλά με τέτοιο κόσμο στην έδρα μας δεν χάνουμε! Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα, φανταστική, για άλλη μία φορά και τους ευχαριστούμε. Το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η πιεστική άμυνα που παίξαμε, έχοντας πάντα τη βοήθεια του κόσμου μας, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας.
 
Κλείνοντας, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο πρώτο -από αυτά που ακολουθούν- ταξίδι εκτός Αθηνών, με προορισμό την Πάτρα για το ματς τον Έσπερο ΑΟΠΑ: «Είναι μια επικίνδυνη έξοδος, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, για αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε, να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο».