Ο Λοκρός Αταλάντης αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να υποβιβαστεί εθελούσια στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ. 

Ο Μάρκο Stanimirovic Ψάλτου έχει φάει τα Εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας με το… κουτάλι, έχοντας αγωνιστεί πολλά χρόνια στην χώρα μας. Τις τελευταίες δύο σεζόν βρισκόταν στην Αταλάντη όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Λοκρό. Ο Ελληνοσέρβος ψηλός, δέθηκε πολύ με την ομάδα και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις εξελίξεις, αποχαιρετώντας παράλληλα τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«2 χρόνια, 22 συμπαίκτες, 3 προπονητές, μία διοίκηση προσπάθησε να κάνει το κάστρο του Λοκρού μεγάλο και αξεπέραστο… Το καταφέραμε όλοι μαζί σε μεγάλο βαθμό…Γράψαμε την πιο χρυσή σελίδα της ομάδας μας όλοι μαζί…Τα κάστρα όμως πάντα πέφτουν από μέσα…Δυστυχώς χάσαμε την μάχη χωρίς να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο, επειδή γύρισαν πολλοί την πλάτη τους σε εμάς που παλεύαμε καθημερινά ο κάθε ένας από το πόστο του για να φτάσει ο Λοκρός ψηλά… Είναι τιμή μου που πολέμησα αυτά τα δύο χρόνια δίπλα σας… Σας ευχαριστώ…»