Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Διονύση Σκουλίδα, κατέστησε γνωστή το Περιστέρι. Σε μία χρονιά, όπου οι στόχοι αλλάζουν για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, με υψηλές πλέον επιδιώξεις για το επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η διοίκηση θέλησε να διατηρήσει και τον ελπιδοφόρο παίκτη στις τάξεις της, επιβεβαιώνοντας άλλο ένα ρεπορτάζ του Basketblog.gr.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του Διονύση Σκουλίδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Ο σύλλογος αλλά και ο νεαρός, ταλαντούχος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προτάσεις παραχώρησης-συνεργασίας από ομάδες της Α1, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας την τεράστια προοπτικά του Γ.Σ. Περιστερίου αλλά και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον αθλητή. Ο Γ.Σ. Περιστερίου συνεχίζει την προσπάθεια του για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα είναι πλήρες, ισχυρό και ανταγωνιστικό ώστε να κάνει πράξη τα όνειρα των Περιστεριωτών!».

Ο ίδιος ο παίκτης, δήλωσε για το γεγονός αυτό τα εξής: «Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα της πόλης μου, αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και αποφασίσαμε να μείνω εδώ για να συμβάλλω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων μας. Δεν ήταν ακόμη ώρα για μεγάλα βήματα. Στο Περιστέρι υπάρχει εμπιστοσύνη και μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας και το χρόνο συμμετοχής που θα έχω, είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλύτερος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζουμε με ακόμη σκληρότερη δουλειά».