Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει ο Νίκος Καραγιάννης, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομώνυμη ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός, παρά το δυστυχές γεγονός του υποβιβασμού από την Α2 για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, δέχθηκε την αναγνώριση για μη ύπαρξη ουσιαστικής ευθύνης, καθώς είχε παραλάβει το σύλλογο στα μέσα της σεζόν και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια και σπουδαία αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο, με αποκορύφωμα την καθυπόταξη του Φάρου Κερατσινίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου», το Περιστέρι κατάφερε να φτάσει στη «ζώνη» των play out, όπου οι συγκυρίες της τελευταίας αγωνιστικής, το έφεραν στη δυσάρεστη θέση να παίξει κόντρα στη Λιβαδειά, με μειονέκτημα έδρας και σκορ 0-2. Η ήττα στη Βοιωτία, ολοκλήρωσε με αρνητικό τρόπο, μια χρονιά που ούτως ή άλλως είχε πάει αρκετά στραβά, μέχρι την έλευση του κόουτς Καραγιάννη και ήταν εξαιρετικά δύσκολα αναστρέψιμη.

Ο ίδιος, ασφαλώς, δεν αμφισβητήθηκε και δέχθηκε την πρόκληση του να επανέλθει άμεσα η ομάδα, μέσω της συμμετοχής στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο Νίκος Καραγιάννης, θα είναι ο «αρχιτέκτονας» της νέας προσπάθειας των «κυανοκιτρίνων».

Η σχετική ανακοίνωση:

«O ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραγιάννη. Ο έμπειρος κόουτς θα οδηγήσει την ομάδα και τη νέα σεζόν».