Ένα από τα μεγαλύτερα “prospects” του Πρωτέα Βούλας παραμένει στο σύλλογο και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία θα βρει το σύλλογο του Πρωτέα ξανά στη Β’ Εθνική κατηγορία. 

Έχοντας αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του Προμηθέα Πατρών με εκπληκτικές εμφανίσεις και σε Πανελλήνιες φάσεις, ο Κυριλής πήρε τις εμπειρίες του και στην ομάδα του Αγρινίου και ήρθε στον Πρωτέα Βούλας για να πρωταγωνιστήσει. 

Μπορεί την πρώτη του χρονιά να σημείωσε 6,7 πόντους  μ.ο. ανά παιχνίδι και 28 τρίποντα σε 29 αγώνες, τη δεύτερη χρονιά “απογειώθηκε” έχοντας 13,5 πόντους μ.ο. ανά αγώνα και 44 εύστοχα τρίποντα σε 21 αγώνες. Ένας από τους καλύτερους νεαρούς αθλητές της Β’ Εθνικής.

Αγωνίζεται στη θέση του playmaker, έχει ύψος 1,89, είναι μόλις 21 ετών και διαθέτει εκπληκτική αντίληψη του παιχνιδιού. Ωστόσο, κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σκοράρισμα, ιδιαίτερα πίσω από τη γραμμή των 6,75. Με βάση τις εκπληκτικές του εμφανίσεις φέτος, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πρωτέα Βούλας και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.