Για μία ακόμη χρονιά θα παραμείνει στους Ικάρους Τρικάλων ο αθλητής Βασίλης Μακρής μετά και την επίσημη ανακοίνωση του σωματείου στα social media του.

Ο Μακρής είναι 28, έχει ύψος 2,01 και καλύπτει με μεγάλη επιτυχία και τις δύο θέσεις του φόργουορντ. Φέτος αποτέλεσε παίκτη “κλειδί” για την ομάδα από τα Τρίκαλα και για αυτό το λόγο σύντομα βρέθηκε η “χρυσή τομή” ανάμεσα στις δύο πλευρές και παρέμεινε στους Ικάρους.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στα Κολλέγια όπως αυτό της Iowa με τους Iowa Lakes και της South Dacota με τους USF. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Αγρινίου, του Αιόλου Αστακού, του Γ.Σ. Φαρσάλων και της Αχαγιάς.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων:

“Μια ακόμη ανανέωση παίκτη πρώτης γραμμής ολοκλήρωσε το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων.
Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Βασίλη Μάκρη τον 28χρονο δυναμικό φόργουορντ που πέρυσι ήταν εκ των βασικών συντελεστών της πορείας των “κιτρινόμαυρων”
Ο Μακρής έχει ύψος 2.01μ, έχει αγωνιστεί σε αμερικάνικα κολέγια όπως στη Iowa με τους Iowa Lakes και South Dacota με τους USF. Ακολούθησαν οι Α.Ο. Αγρινίου, Αίολος Αστακού, Γ.Σ. Φαρσάλων και πρόπερσι η Αχαγιά ’82 προτού… επαναπατριστεί.
Στην πορεία του έχει πετύχει με τις ομάδες του τέσσερις ανόδους, έχοντας μάλιστα βασικό ρόλο σε αυτές”.

Δείτε τη δημοσίευση της ομάδος:

Μια ακόμη ανανέωση παίκτη πρώτης γραμμής ολοκλήρωσε το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Βασίλη…

Δημοσιεύτηκε από IKAROI B.C TRIKALA στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020