Ο Ιπποκράτης Κω συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στις υψηλές κατηγορίες και προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, έχοντας ελπίδες να αγωνιστεί ακόμα και στην Α2, αν υπάρξουν οι σχετικές ανακατατάξεις. Η χρονιά που μας πέρασε άφησε θετικό στίγμα και η απώλεια του Χάρη Κουλουριώτη, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο του νεοφώτιστου στη Β’ Εθνική, Οίακα Ναυπλίου, είναι πολύ σημαντική, όπως και αυτές των Φάνη Κουμπούρα και Γιάννη Λεκάκη, όμως οι Δωδεκανήσιοι θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τους δύο “πύργους” τους.

Οι “γερόλυκοι” Αντώνης Ασημακόπουλος και Κώστας Χαρίσης πίστεψαν εξ’ αρχής στο πρότζεκτ του Ιπποκράτη και αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν την πρώτη τη τάξει κατηγορία για να ανέβουν στο φιλόδοξο άρμα του, με στόχο να τον ανεβάσουν ψηλά. Όπως και γίνεται και στην πράξη.

Η διοίκηση έχει ποντάρει πολλά πάνω τους, κάνοντας μεγάλες υπερβάσεις για να τους αποκτήσεις και είναι κοντά στο να τους κρατήσει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το άλλοτε δίδυμο ψηλών του Άρη και του Κολοσσού Ρόδου έχει αλλάξει τις ισορροπίες με την συνύπαρξή του στον Ιπποκράτη και στόχος είναι να συνεχίσει. Κάτι που αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά.