Συμπληρώνονται αύριο δεκατρία χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα από την ΑΕΚ.

Ο τότε τιμ μάνατζερ της “Ένωσης”, Τσάρλι Σπασόφ, που διαμένει εδώ και χρόνια στην Ελβετία (σ.σ. κατά σύμπτωση στην χώρα όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της) ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας και απέστειλε προς το basketblog.gr το παρακάτω μήνυμα:

“Δεκατρία χρόνια μετά τη μεγάλη νίκη εναντίον της Μπολόνια των Μεσίνα, Ντανίλοβιτς κλπ, με βρίσκεις και πάλι στην Ελβετία, όπου διαμένω εδώ και αρκετά χρόνια. Από τη δική μου πλευρά, θα ήθελα να πω και πάλι ένα “ευχαριστώ” σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους εργαζομένους της ΚΑΕ και κυρίως στον κύριο Φιλίππου και στον κύριο Ίβκοβιτς γι’ αυτή την αξέχαστη και θριαμβευτική εμπειρία.

Επίσης, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο συγκλονιστικό φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ, που βρέθηκε στη Λωζάννη, και το οποίο όχι μόνο κέρδισε την μάχη της εξέδρας, αλλά έδωσε δύναμη στους παίκτες“.

Ο κ. Σπασόφ πήρε θέση -με τον δικό του τρόπο- για την πορεία των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: “Μιας και μιλάμε για την Ευρώπη, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις δύο ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός των Δημήτρη, Δημήτρη, Κώστα, Μάνου, Άκη, Πάρι, των γιατρών, αλλά και του Αργύρη ήταν πολύ καλός και χθες στην Βαρκελώνη παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα”.