Μπορεί να απομένουν λίγα εικοσιτετράωρα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αλλά στο στρατόπεδο της Νήαρ Ηστ δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας. Στο στρατόπεδο των “κόκκινων” αναζητούν έναν ακόμα περιφερειακό παίκτη και φαίνεται πως τον βρήκαν καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φίλιππο Παπακωνσταντίνου.

Η συμφωνία του 23χρονου παίκτη με το Μαρούσι χάλασε την τελευταία στιγμή, κάτι που τον ανάγκασε να αναζητήσει εκ νέου την επόμενη μπασκετική του στέγη και να κοιτάξει προς… Καισαριανή μεριά. Το ενδιαφέρον της ομάδας του Τόλη Καρνέση είναι έντονο τα τελευταία εικοσιτετράωρα και φαίνεται να… κερδίζει την κούρσα για την απόκτησή του, αφού και ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου τον έχει στα υπόψιν για να κλείσει το ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε και λήγει η προθεσμία των μεταγραφών για όλες τις ομάδες, αν και σύμφωνα με τις ενδείξεις η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.