Ο προπονητής Κώστας Σορώτος ήταν αυτός που οδήγησε μετά από την απομάκρυνση του coach Λιόγα, το Αιγάλεω στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πήρε θέση δημόσια για το θέμα της αποχώρησης του Χριστόδουλου Καράβολα από το σύλλογο.

Μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο coach Σορώτος μίλησε με σεβασμό για την αποχώρηση του Καράβολα από το σωματείο, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή συνέχεια στη διοίκηση της ομάδας. 

Δείτε τη δημοσίευση του Κώστα Σορώτου:

«Επειδή μπήκα σε μια διένεξη την οποία ούτε επεδίωξα ούτε θέλησα και στο κάτω κάτω ούτε μπορώ να έχω λόγο θα πω 2 πράγματα επιγραμματικά και θα παρακαλέσω να με αφήσετε απέξω από πράγματα που ούτε θέλω ούτε έχω το δικαίωμα να είμαι μέσα.
1) Με τον Χριστόδουλο ,ίσως πριν τη συνεργασία μας, μας χωρίζανε αρκετά πράγματα. Συνεργαστήκαμε άψογα, με σεβάστηκε και νομίζω ότι έχει την άποψη ότι και εγώ τον σεβάστηκα και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για την προσφορά του στο Αιγάλεω νομίζω ότι είμαι ο τελευταίος που μπορεί να την αμφισβητήσω.
2) Την ίδια άποψη έχω και για την συνεργασία μου με την διοίκηση της ομάδας. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε στο οικονομικό κομμάτι ούτε σε οποιοδήποτε άλλο θέμα. Συνεργαστήκαμε άψογα. Τώρα αν υπάρχει άλλο πρόβλημα σε σχέση με τα παιδιά, δεν το ξέρω, δεν είναι της αρμοδιότητας μου. Επίσης δεν μπορώ να μιλήσω εγώ στους ανθρώπους αυτούς για το Αιγάλεω. Θα ήταν ασεβές από μέρους μου.
3) Ένα παράπονο υπάρχει για το φινάλε αλλά αυτά συμβαίνουν στις ομάδες πάμε παρακάτω και αυτό δεν διαγράφει όλα τα παραπάνω.
4) Με την παράκληση να μην είμαι μέρος των διενέξεων να ευχηθώ στο Αιγάλεω τα καλύτερα στη συνέχεια. Ειλικρινά σας συμπάθησα όλους και ένιωσα την αγάπη σας και την τρέλα σας για αυτή την ομάδα. Καλή δύναμη».

Επειδή μπήκα σε μια διένεξη την οποία ούτε επεδίωξα ούτε θέλησα και στο κάτω κάτω ούτε μπορώ να έχω λόγο θα πω 2…

Δημοσιεύτηκε από Sorotos Kostas στις Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020