Ο Μίλωνας έχει πρωταγωνιστές βλέψεις για το επόμενο πρωτάθλημα και φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε κίνησή του. Αυτό έκανε και με την απόκτηση του Μάρκου Ψημίτη, ενός εκ των καλύτερων παικτών του περσινού πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Την περασμένη χρονιά ο 27χρονος φόργουορντ (1995, 1.96μ.) ήταν ο 2ος σκόρερ του Αιγάλεω στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 338 πόντους σε 23 αγώνες, είχε όμως και τον καλύτερο μέσο όρο στην ομάδα με 14,7. Συν τοις άλλοις, οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε, τον βοήθησαν να ψηφιστεί στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς από το αναγνωστικό κοινό του basketblog.gr.

Η προσθήκη του Ψημίτη ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο μία ομάδα με μεγάλο ταλέντο που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Καραγιάννης στη Νέα Σμύρνη. Ας μην ξεχνάμε ότι πέραν του Ψημίτη ο Μίλωνας έχει αποκτήσει ακόμα και τους Πέτρο Μελισσαράτο, Δημήτρη Μαλούκο, ενώ κράτησε τους Σπύρο Μοτσενίγο και Ηλία Πετρίδη από την περσινή ομάδα.

«Ο Μίλωνας αποτελεί μεγάλη πρόκληση και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και από τη μεριά μου θα καταβάλω κάθε προσπάθεια με σκληρη δουλειά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του coach Kαραγιάννη και της Διοίκησης», δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο Ψημίτης.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει πως ο Μάρκος Ψημίτης θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Μάρκος Ψημίτης (γενν. 1995) την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο Αιγάλεω ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Οίακα Ναυπλίου, Δάφνη Δαφνίου, Παπάδο Γέρα καθώς και στο NCAA στο Πανεπιστήμιο Saint Louis. Παράλληλα είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος 3Χ3..

Μάρκο καλωσόρισες στην οικογένεια του Μίλωνα!».