Σήμερα (14/6) θα γίνει στο Μίλωνα το Δ.Σ., που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας, με τα μέλη της διοίκησης να καλούνται να πάρουν την πιο υπεύθυνη απόφαση από τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Και πάντα τις αναταράξεις και τις εσωτερικές τριβες που επιφέρουν οι προσωπικές ατζέντες, η οικονομική πρόταση που κατατέθηκε δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πισωγύρισματα.

Μια πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες θα αλαφρυνει τον οργανισμό του Μίλωνα οικονομικά και θα δώσει το έναυσμα για τη συνέχεια της προσπάθειας σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Σε διαφορετική περίπτωση -και εφόσον τα μέλη του Δ.Σ. έχουν διαφορετική άποψη και απορρίψουν την πρόταση των χρηματοδοτών- το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπου εδώ σταματά το τρένο του Μίλωνα. Δηλαδή με λίγα λόγια μιλάμε για “αυτοκτονία”, καθώς στις σημερινές ημέρες προτάσεις σαν αυτή που έχει κατατεθεί, αποτελούν το ιερό δισκοπότηρο για πολλές ομάδες των εθνικών κατηγοριών.

Εφόσον αυτή απορριφθεί, οι μάσκες θα πέσουν και θα φανεί ποια μέλη και για ποιους λόγους βάζουν STOP στην επάνοδο της ομάδας. Επειδή όπως λέει το ρητό, τι να τους κάνεις τους εχθρούς, αν έχεις τέτοιους φίλους… Πλέον θα φανεί αν η νέα διοίκηση θα φανεί αντάξια των προσδοκιών ή θα οδηγήσει το καράβι του μπάσκετ στα βράχια.