Για όσα συμβαίνουν στο Μίλωνα φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε έγκυρα και έγκαιρα και όπως οι μέρες περνούσαν τόσο περισσότερο δικαιωνόταν το ρεπορτάζ μας. 

Καλύψαμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή, βγάλαμε στον αέρα θέματα τα οποία πολλοί πίστευαν ότι δεν θα τα μάθει κανείς και τελικά καταφέραμε να ενημερώσουμε το μπασκετικό κοινό πλήρως.

Οι νεότερες εξελίξεις είναι θετικές τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Φαίνεται ότι στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης πρυτάνευσε η λογική και αποπέμφθηκαν τα διαλυτικά στοιχεία που ήθελαν να διεισδύσουν παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρχαν από το σύνολο των υγιών δυνάμεων της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα.

Ξεκάθαρα από τη στιγμή κατά την οποία η είσοδος συγκεκριμένων προσώπων θα έθετε σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία της ομάδας μπάσκετ, οι οποίες ιδέες εγκαταλείφθηκαν και η ομάδα μπάσκετ παραμένει σε ήρεμα νερά.

Αυτό σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα πλέον αποχώρησης του Νίκου Καραγιάννη ούτε και εκείνων που τον στηρίζουν (και δικαίως εδώ που τα λέμε) αφού δεν πρόκειται να βρίσκονται στην ομάδα εκείνοι που ουσιαστικά μεθόδευαν την αποχώρησή του, επικοινωνώντας με ατζέντηδες και προπονητές και λέγοντας ότι ο Καραγιάννης θα παραιτηθεί!

Αυτή η πρωτοφανής ασέβεια όχι μόνο προς το πρόσωπο του προπονητή αλλά και συνολικά των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Μίλωνα όπως και των φίλων της ομάδας έπεσε στο κενό. Κάτι που δείχνει ότι ακόμα και αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο σημείο μηδέν ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης έχει τις κατάλληλες αντιστάσεις προκειμένου να αποτρέψει θλιβερά φαινόμενα που δεν εναρμονίζονται με τις σύγχρονες επιταγές ούτε και αφουγκράζονται το καλό του συλλόγου παρά μόνο προσπαθούν να εξυπηρετήσουν προσωπικές εμπάθειες.

Ο Μίλωνας συνεχίζει δυναμικά και πλέον με την ηρεμία να επιστρέφει έχει μπροστά του όλο το χρονικό περιθώριο να χτίσει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.