Οι Κοτσάτος-Αλεξίου έχουν βρει βηματισμό για να πάρουν το “τιμόνι” της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με το “σκριν” του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναμένουν τις εισηγήσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου, που πήρε χαρτί και μολύβι για να καθαρογράψει τις “πρόχειρες σημειώσεις του” ενόψει Α2. Αναζητούν, αλλά δεν βρίσκουν ακόμη τη νέα στέγη της ΑΕΚ, κάτι που δεν  είναι εύκολο, ειδικά μετά τον “τοίχο” (που δεν είναι ακόμα οριστικό”όχι”)  του δήμου Αμαρουσίου για τον Άγιο Θωμά, όπως είχαμε αποκαλύψει από το basketblog.gr, από τις 2 Μαίου, στο ρεπορτάζ με τίτλο “Πρόβλημα με Μαρούσι“.

Προς το παρόν η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις, προκειμένου για το φιλικό της Κυριακής με την Αγία Παρασκευή, όπου πιθανότατα να μην αγωνιστεί ούτε ο Βαγγέλης Τζόλος. O νεαρός γκαρντ, που καταπονήθηκε τον τελευταίο καιρό και έπαιζε με ευθύνη του και με ισχυρές δόσεις παυσίπονου για να αντέξει, νιώθει έντονες ενοχλήσεις στην μέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζόλος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, την ερχόμενη Τετάρτη, σε νοσοκομείο της Άρτας κι αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΚ.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Γιώργος Κοψαύτης (αναμένει την δεύτερη διάγνωση για τον τραυματισμό στον εμπρόσθιο χιαστό), Βαγγέλης Κουκουράβας (διάστρεμμα), Κώστας Τσαπρούνης (βρίσκεται καθ΄ οδόν προς την Μονάδα Τεθωρακισμένων της Ξάνθης, όπου υπηρετεί).