Ο Ηλίας Τσόγκας διαδραμάτισε την χρόνια αυτή ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Μακεδονικού τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ωστόσο η ανανέωση του ίδιου και η απόκτηση του Ανέστη Δημητριάδη, καθιστούν υπερπλήρη την ομάδα της Μακεδονίας για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Ηλίας Τσιόγκας αποτελεί την 8η ανανέωση για την ομάδα του coach Γεροφώτη, ο οποίος όπως γίνεται φανερό επιθυμεί να κρατήσει τον βασικό κόρμο της ομάδας και κάνοντας ορισμένες προσθήκες να δυναμώσει σημαντικά τους πράσινους

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συναργασίας της με τον Ηλία Τσιόγκα.

Ο 26χρονος σέντερ είχε επιβλητική παρουσία στη φετινή και πρώτη του σεζόν με τα «πράσινα», ερχόμενος το καλοκαίρι του 2019 από τον Ζέφυρο. Ένας παίκτης βαρόμετρο με σημαντικό ρόλο στο σύλλογο, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, μιας και – παρά το νεαρό της ηλικίας του – είναι ένας από τους… γηραιότερους του ρόστερ.

Με την ανανέωση του Τσιόγκα, ο Μακεδονικός ολοκληρώνει οκτώ ανανεώσεις, αυτό το καλοκαίρι, στις οποίες προστίθενται και οι νεοαφιχθέντες Δημητριάδης και Χατζηκυριακίδης.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Ηλία μια υγιή χρονιά, συνδυασμένη με επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο