Κοινούς δρόμους θα ακολουθήσουν για άλλη μια χρονιά ο Μακεδονικός και ο Νίκος Αζίζης. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ συμφώνησε να παραμείνει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και σήμερα (7/7) ανακοινώθηκε η ανανέωσή του.

Την προηγούμενη χρονιά ο Αζίζης έπαιξε και στα τρία παιχνίδια του Μακεδονικού στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας απολογισμό 26 πόντους. Φέτος έγινε ο 2ος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά τον Σπύρο Βαρδή. Ο Μακεδονικός έχει αποκτήσει και τον Θωμά Αμπαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρίτη χρονιά, με τον Νίκο Αζίζη.

Ο 25χρονος power forward, ήρθε πριν δύο χρόνια στον Μακεδονικό και παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστει την πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία, επανήλθε δυνατός και αποφασισμένος να πάρει βασικό ρόλο στο ρόστερ του συλλόγου στην Β’ Εθνική. Σήμερα διανύει τους τελευταίους μήνες της στρατιωτικής του θητείας και θα ενταχθεί στην ομάδα κανονικά από την αρχή της προετοιμασίας.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας ιδιαιτέρως το ήθος και τον χαρακτήρα του Νίκου, του εύχεται μια επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς μπασκετική χρονιά».