Ο Μακεδονικός θα είναι κατά πολύ διαφορετικός την επόμενη χρονιά στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Πολύ απλά διότι οκτώ από τους παίκτες που συνέθεταν το ρόστερ της σεζόν 2021-22, δεν θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Ανέστη Δημητριάδη, Σπύρο Βαρδή, Νίκο Αζίζη, Γιώργο Γκύζη, Δημήτρη Ρόπουτη, Γιάννη Κομμάτα, Δημήτρη Στόλη και Γιώργο Γεωργάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με οκτώ καλαθοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Ανέστη Δημητριάδη, Σπύρο Βαρδή, Νίκο Αζίζη, Γιώργο Γκύζη, Δημήτρη Ρόπουτη, Γιάννη Κομμάτα, Δημήτρη Στόλη και Γιώργο Γεωργάκη.

Εξ αυτών, ο μακροβιότερος στα «πράσινα» είναι ο Κομμάτας, που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Μακεδονικού και αγωνίστηκε επί χρόνια στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Βαρδής (επί τριετία δανεικός από τους Μαχητές Πεύκων) και Αζίζης φόρεσαν τη φανέλα του Μακεδονικού το 2019, ο Δημητριάδης προστέθηκε το 2020, ενώ η πολύκροτη μεταγραφή του Γεωργάκη ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ίδια περίοδο υπέγραψαν στον Μακεδονικό ο Γκύζης και ο Ρόπουτης, ενώ τον Φλεβάρη στα πράσινα ντύθηκε και ο Στόλης.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την προσφορά τους και για τις επιτυχημένες πορείες σε Γ και Β Εθνική κατηγορία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους!».