Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα με κάθε επισημότητα, οι δρόμοι των Δημήτρη Γεροφώτη και Μακεδονικού αναμένεται να συνεχίσουν προς την ίδια κατεύθυνση και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2022-2023).

Έτσι, μετά από μια πετυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής όπου οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με τελικό απολογισμό 44 βαθμούς (18 νίκες, 8 ήττες) σε 26 ματς, ο έμπειρος κόουτς παραμένει και επίσημα για 4η διαδοχική χρονιά στον οργανισμό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη!

Ο coach Γεροφώτης διατηρεί τα κλειδιά της ομάδας μπάσκετ ανδρών και η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελεί τον πρωταρχικό πυλώνα για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της σεζόν 2022/23 που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Ο 47χρονος τεχνικός «ντύθηκε» για πρώτη φορά στα πράσινα το καλοκαίρι του 2019, οδηγώντας τον Μακεδονικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής. Την επόμενη σεζόν, ξεκίνησε με 2/3 νίκες στη Β’ Εθνική, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Προσωπικοί λόγοι τον έθεσαν εκτός δράσης για την επόμενη σεζόν, αν και ο ίδιος αποτέλεσε υποστηρικτικό κρίκο στα παρασκήνιο για την ομάδα μας, η οποία καθοδηγούταν με ιδιαίτερη επιτυχία από τον Σάββα Ντολόπουλο. Τον Απρίλη του 2022, ανέλαβε ξανά τα ηνία των «πρασίνων» – που άφησαν υποσχέσεις στο περυσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής – και η νέα σεζόν του ανήκει εξ ολοκλήρου, για να δουλέψει με τους αθλητές του συλλόγου και να διεκδικήσει ξανά επιτυχίες στα παρκέ!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Γεροφώτη υγιή και επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας!».