Την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική θα έχει την επόμενη χρονιά ο Δάνης Τραπεζάνογλου. Μετά την πολύ καλή περσινή σεζόν με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Γ’ Εθνική, ο 21χρονος φόργουορντ πήρε μεταγραφή στο Μακεδονικό.

Ο Τραπεζάνογλου έγινε ο 4ος παίκτης που ανακοίνωσε αυτό το καλοκαίρι η ομάδα του Δημήτρη Γεροφώτη, μετά τους Ευθύμη Τσακαλέρη, Λευτέρη Γαλανίδη και Νίκο Χατζημιχαηλίδη.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

«Η διοίκηση του Α.Σ.Μακεδονικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους αθλητές της Γ’ Εθνικής την περασμένη σεζόν, τον Δάνη Τραπεζάνογλου.

Ο Δάνης προέρχεται από την ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας ενώ έχει αγωνιστεί σε Ναύαρχο Βότση και Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ο 21χρονος αθλητής αγωνίζεται με ευκολία στις θέσεις 3 και 4 έχοντας έχοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, με την περσινή περίοδο να αποτελεί μία από τις καλύτερες χρονιές του στην Γ’ Εθνική βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται να έχει μία υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του τεχνικού επιτελείου στο πρόσωπό του».