Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε πριν λίγο στον Μακεδονικό, διότι οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή  Σάββα Ντολόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν από το καλοκαίρι στον πάγκο της ομάδας και αποχώρησε μεσούσης της σεζόν την στιγμή που ο Μακεδονικός έκανε πορεία πρωταθλητισμού στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 15 νίκες σε 19 αγώνες, όντας δεύτερος πίσω από τον Αίαντα Ευόσμου που έχει ρεκόρ 16-3. Οι λόγοι της αποχώρησής του είναι άγνωστοι, ενώ πλέον αναμένεται ο αντικαταστάτης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Ντολόπουλο.

Γεννημένος το 1973, ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μπάσκετ ανδρών των «πρασίνων» τον Ιούνιο και κατάφερε να φέρει το τμήμα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη και σήμερα, περίπου στα μισά του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Ο απολογισμός του, έως το σημείο της λύσης της συνεργασίας με το σύλλογο, ήταν 15 νίκες σε 19 αγώνες πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί θερμά τον Σάββα Ντολόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, τόσο όσον αφορά στο όσα αποτυπώθηκαν στο παρκέ, όσο και στη δημιουργία ενός κλίματος πραγματικής οικογένειας στα αποδυτήρια, και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του!