Γίνεται “μακελειό” (σ.σ. ως προς τις αντιδράσεις) στο Διαδίκτυο από χθες το βράδυ. Με δυσκολία προλαβαίνει κανείς να καταγράψει τα όσα “δηλώνονται” και από οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά κυρίως από νυν και πρώην παράγοντες της μπασκετικής ΑΕΚ.

Η ήττα από τον Πανερυθραϊκό και η διαφαινόμενη απώλεια της πρώτης θέσης του Νοτίου Ομίλου της Β΄ Εθνικής έχουν προκαλέσει αναστάτωση. Αν πρόκειται για θρυαλλίδα εξελίξεων, ή για προσωρινή κρίση, θα δείξει… Πάντως, ο καθηγητής Κυριάκος Χήνας επανήλθε με νεότερη παρέμβασή του στο facebook και ουσιαστικά ταυτίζεται με την προαναγγελία Σπύρου Παπαϊωάννου για την (καθυστερημένη) αλλαγή πλεύσης της διοίκησης, με αφορμή την διαιτησία των Καραβίτη-Παπαθανασίου.

Το χθεσινό ματς είχε κι ένα καλό. Μας αναγκάζουν να τελειώσει η περίοδος της αθωότητας και η χρήση του Καρότου, για να δοκιμάσουμε το δίδυμο αδελφάκι του. ΄Οποιος δεν πάει στη Λειβαδιά (σ.σ. όπου και η ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ΑΕΚ) στις 31 Μαρτίου, έχω μια ενδιαφέρουσα πρόταση”, έγραψε ο κ. Χήνας, υπονοώντας ότι έφτασε η ώρα για την πολιτική του… καρότου.

Εμμέσως πλην σαφώς κάτι τέτοιο υπονοεί και το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ, Σπύρος Παπαϊωάννου, ο οποίος στο δικό του προφίλ σημείωσε: “Για όσους εκλαμβάνουν την ευγένεια την εντιμότητα την ειλικρίνεια και γενικά τις αξίες εκείνες που μας ξεχωρίζουν από το ζωικό βασίλειο, ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ θα γνωριστούμε καλύτερα“.