Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη δυνατή για τον Α.Ο. Αγρινίου, ο οποίος ξεκίνησε με στόχο την άνοδο αλλά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα τον έβγαλαν από νωρίς εκτός στόχου και στο τέλος πάλεψε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Φέτος, όλοι θέλουν το βήμα παραπάνω, κάτι που μαρτυρούν και οι κινήσεις των διοικούντων τον σύλλογο στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι προσθήκες των Διονύση Καπινιάρη και Αντώνη Μιχάλογλου ανέβασαν αισθητά την ποιότητα σε περιφέρεια και φροντ λάιν, αντίστοιχα, ενώ πλέον γίνονται κινήσεις για να… τριτώσει το καλό με τον παρτενέρ του Μιχάλου στη ρακέτα. Και τ’ όνομα αυτού: Βασίλης Μακρής! Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ / σέντερ έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τα Φάρσαλα, αλλά και κρούσεις από αρκετές ομάδες, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, οι Αγρινιώτες έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του και προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους.

Οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να συμφωνήσει για την τρίτη του θητεία στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Ο Μακρής μπορεί να δώσει πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι σε άμυνα και επίθεση με τη δύναμή του, ενώ διαθέτει και αξιόλογο μακρινό σουτ, γεγονός που τον βοηθάει να είναι απειλητικός από μακριά.