Ο Χρήστος Μαραβέγιας αποτελεί τη νέα και πολύ σημαντική προσθήκη της ομάδας του Λεύκιππου Ξάνθης. Ο 20χρονος γκαρντ πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του σωματείου της Ξάνθης

Μεταξύ άλλων, ο Μαραβέγιας αναφέρθηκε στους στόχους που διαθέτει σε ατομικό επίπεδο για τη νέα αγωνιστική σεζόν, την ομάδα του Λεύκιππου, αλλά και τον προπονητή Λεωνίδα Μαγιάννη, με τον οποίον είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Αστέρα Καβάλας.

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Μαραβέγια:

Για την συμφωνία του με τον Λεύκιππο είπε:

“Εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Είναι κάτι πολύ ωραίο το ότι θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Μαγιάννη (σ.σ. τον είχε προπονητή στην εφηβική ομάδα του Αστέρα Καβάλας). Είχαμε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και έχουμε πολύ καλή σχέση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα δώσω το 100% σε ατομικό επίπεδο. Θα ήθελα να καθιερωθώ. Το τι θα «βγει» γενικότερα μέσα στη χρονιά, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς”.

Για την επιλογή του να παίξει στον Λεύκιππο και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανέφερε:

“Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Λεύκιππο και ότι είναι μια «οικογένεια». Μου άρεσε πολύ η ομάδα και επέλεξα να έρθω. Αγωνιζόμενος στη Β’ Εθνική, θεωρώ ότι θα πάρω περισσότερο χρόνο αλλά και εμπειρία”.

Για το πόσο θα τον βοηθήσουν όσα “έζησε” σε ΕΚΟ Basket League και Α2 τόνισε:

“Σίγουρα είναι σημαντικό αυτό, καθώς στην Α1 και στην Α2 έζησα πράγματα που μπορεί να μην ζήσουν άλλοι αθλητές στην ηλικία μου. Όλα αυτά θα με βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προκειμένου να «βγάλω» κάτι καλύτερο”.

Δείτε τη δημοσίευση του Λεύκιππου: