Τη χαρά της νίκης συνεχίζει να αγνοεί ο Έσπερος ΑΟΠΑ, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τη Χαλκίδα με 87-71 παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα στον όμιλο Νότου της Β’ Εθνικής. Οι Πατρινοί δεν κατάφεραν να κάμψουν εκτός έδρας την αντίσταση της Χαλκίδας αφού οι “μπλε” άνοιξαν τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ, κυρίως από την περιφέρεια.

Το τελικό σκορ ενδεχομένως να μας αδικεί, αλλά δεν αλλάζει. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, όμως θεωρώ ότι μας στοίχισε σημαντικά η αστοχία μας στις ελεύθερες βολές σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του κόουτς Μάκη Γιατρά, για να καταλήξει λέγοντας: “Ήμασταν πάντα κοντά στο σκορ, όμως στο τέλος αυτοί πέτυχαν κάποια μεγάλα σουτ και ξέφυγαν. Εκεί εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν αντιδράσαμε σωστά, με αποτέλεσμα η ψαλίδα να ανοίξει”.

Πλέον, η νίκη απέναντι στον Αμύντα Δάφνης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.