Ο Νίκος Καπετζόγλου μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για τις δυσκολίες της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Δούκα. Δήλωσε αισιόδοξος για την καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Και έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει περισσότερο την ομάδα.

Ο Καπετζόγλου δήλωσε: “Ο Δούκας ήταν ανταγωνιστικός. Μας δυσκόλεψε. Πιστεύω, ότι από την αρχή ξέραμε ότι θα κερδίσουμε. Όταν μπήκαμε στο γήπεδο βρήκαμε, πάντως, ισχυρή αντίσταση. Βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, κάναμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής μας και τα καταφέραμε. Είναι γεγονός ότι πήγαμε για ακόμη μία φορά καλά στην άμυνα. Η άμυνα κερδίζει τα παιχνίδια άλλωστε. Γενικότερα, όμως, έχουμε δουλέψει σε όλους τους τομείς. Έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κι αυτό θα φαίνεται όλο και περισσότερο στους αγώνες. Θα το δείτε…”

Έχουν όμως στο μυαλό τους οι παίκτες της ΑΕΚ το Ψυχικό; Ενδιαφέρονταν προχθές για την έκβαση του αγώνα του με τον Αμύντα; Ο 22χρονος γκαρντ δήλωσε: “Δεν είναι πρωτότυπο αυτό, που θα πω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα. Κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς στο Πρωτάθλημα, καθώς έτσι εξασφαλίζουμε σίγουρα την άνοδο μέσω της πρώτης θέσης. Την πρώτη θέση θέλουμε. Από κει και πέρα, αν έλθει μία ήττα (του Ψυχικού) καλώς να έλθει”.

Για τον τίτλο του φαβορί, που απέκτησε η ΑΕΚ από το ξεκίνημα της περιόδου: “Αυτό ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Από κει και πέρα, αυτό αποτελεί και ένα μεγάλο κίνητρο παραπάνω για τους αντιπάλους μας, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν το φαβορί. Τέλος πάντων, όλοι μας ξέρουμε πού είμαστε, ποιοι είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Σας είπα και προηγουμένως, Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Φαίνεται στο γήπεδο. Και θα φαίνεται ακόμη περισσότερο στην πορεία”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα: “Εννοείται πως είναι δικό μου θέμα το πόσο θα βελτιωθώ και πόσο θα πείσω εκείνους που με επέλεξαν, ώστε να κερδίσω περισσότερο χρόνο στην ομάδα. Από κει και πέρα, ξέρω σε ποια ομάδα έχω έλθει. Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά και κέρδος μαζί που έχω μπροστά από μένα έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Πραγματικά, χαίρομαι που παίζω μαζί τους. Κερδίζω ήδη πολλά με την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Επομένως, ζητούμενο για μένα είναι τα δίνω όλα σε κάθε φάση στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση σε κάποιο ρόλο. Και νομίζω ότι αυτό δεν βρίσκεται στο μυαλό κανενός”.

Για το αν έχουν ξεχάσει την ήττα στο Ψυχικό: “Αυτό ανήκει στο χθες. Δεν την σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Μας ενδιαφέρει να κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να βγάλουμε και στο γήπεδο αητό που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν το έχουμε πετύχει επαρκώς, αλλά βελτιωνόμαστε. Μπορεί να τύχουν και ματς στα οποία δεν θα είμαστε εκατό τοις εκατό σωστοί σ’ αυτά, που μας έχει ζητήσει ο προπονητής. Στο πρόγραμμα είναι όμως. Εμείς συνεχίζουμε. Αυτό σημαίνει να είσαι ομάδα. Πάνω απ’  όλα είναι η ομάδα. Προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας την Ένωση Ιλίου. Δεν μένουμε σε ονόματα αντιπάλων. Θα δείξουμε την ίδια προσοχή, που δείχνουμε σε όλα τα ματς”.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που δεν ακολουθούν όπως στο ξεκίνημα την ομάδα: “Θέλουμε πολύ τον κόσμο δίπλα μας. Ποια είναι η δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ είναι γνωστή. Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ περνάει δύσκολες ημέρες, κυρίως στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία απογοήτευση. Ίσως, το μυαλό των οπαδών της ΑΕΚ να είναι στραμμένο εκεί. Ίσως, πάλι αρκετοί να μην έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της Βήτα Εθνικής. Είναι αυτό, που λέμε “δεν της πάει η κατηγορία”. Και έτσι είναι. Αξίζει στην ΑΕΚ να βρίσκεται πιο ψηλά. Είναι τεράστιο μέγεθος. Βέβαια, ο κόσμος μας ήταν ιδιαίτερα θερμός στον αγώνα με τον Δούκα στο Μαρούσι και πιστεύω ότι θα μας στηρίξει και σε άλλα ματς. Τον χρειαζόμαστε. Είναι διαφορετικά με τον κόσμο στο πλευρό μας”.