H AEK πραγματοποίησε (προχθές) την χειρότερη εφετινή της εμφάνιση. “Εν πολλοίς” έβαλαν το χεράκι τους και οι πεισματάρηδες παίκτες του Περάματος, αλλά και ο προπονητής τους Κώστας Κατωπόδης. Ο άσσος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοψαύτης, έδωσε τη δική του εκδοχή με δηλώσεις του στην “ΩΡΑ των σπορ” και στον Κώστα Παρασκευόπουλο. Τι είπε ο Κοψαύτης:

Γενικά για τον αγώνα: “Νομίζω ότι ήταν ένα κλειστό ματς. Μας δυσκόλεψε η κλειστή άμυνα ζώνης. Εμείς δεν ήμασταν καλοί επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ και ο Ερμής έμεινε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και φτάσαμε στη νίκη”.

Για το αν περίμενε τόσο ανταγωνιστικό το Πέραμα: “Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να μας κοντράρει για τόση πολλή ώρα ο Ερμής. Τα παιδιά ήταν νέα σε ηλικία, είχαν πάθος και τους βοήθησαν οι κακές επιλογές μας, στην επίθεση, οπότε το πίστευαν όσο πέρναγε η ώρα. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο όμως, κλέψαμε κάποιες μπάλες και βγάλαμε αιφνιδιασμούς”.

Για το αν υποτίμησε η ΑΕΚ τον αντίπαλό της: “Όχι, δεν υπήρχε υποτίμηση. Μια σχετική χαλαρότητα υπήρχε, αλλά όχι υποτίμηση. Καμιά φορά προκύπτουν κάποιες δυσκολίες σε φαινομενικά εύκολα ματς. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να κερδίζεις από την αρχή με τριάντα πόντους διαφορά”.

Για τα επόμενα ματς, με Αετό και Ψυχικό: “Ο Αετός είναι σαφώς ένας δυνατός αντίπαλος, με καλούς παίκτες. Νομίζω όμως ότι στην έδρα μας είμαστε το φαβορί, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα πάμε καλά και θα κάνουμε και καλή εμφάνιση, Μας πείσμωσε αυτό που έγινε στο Πέραμα. Ελπίζω να λειτουργήσει σε καλό. Να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Έχουμε δύο ντέρμπι τώρα, με τον Αετό και το Ψυχικό. Συνεχίζουμε ενωμένοι, γιατί αυτοσκοπός όλων μας, είναι η άνοδος. Το θέμα είναι να βγεις πρώτος και να ανέβεις στην Α2. Προέχει να νικάμε”.