Έπειτα από δύο συνεχόμενες χρονιές στην Α2 με την Ελευθερούπολη και την Καβάλα, ο Παναγιώτης Καραγιώργος επιστρέφει στη Β’ Εθνική, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων. Ο 22χρονος γκαρντ (1999, 1.94μ.) ανακοινώθηκε σήμερα (27/7) από τους Θεσσαλονικείς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια των Μαχητών. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα. Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλη την ομάδα», δήλωσε μετά την υπογραφή του ο Καραγιώργος, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο σε οκτώ παιχνίδια την προηγούμενη χρονιά στην Α2 με την Καβάλα, έχοντας 0,8 πόντους και 1,1 ριμπάουντ σε 7,6 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Καραγιώργος αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή των Μαχητών, στους οποίους επέστρεψε φέτος από δανεισμό και ο Ηλίας Μπάδης. Πέραν αυτών των δύο έχουν ανανεώσει από πέρυσι και οι Ορέστης Ματενίδης, Γιώργος Βαϊντερλής, Τίμος Πετράκης, Δημήτρης Γεωργίου και Γιώργος Νότης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογος των Μαχητών πειραματικό Πεύκων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Καραγιώργο.

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος το 1999 και με ύψος 1,94μ αγωνίζεται στη θέση PG και SG . Αγωνίστηκε στο παιδικό και εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ όπου κατέκτησε την 1η θέση και την 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Το 2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής παίδων , ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα των Τρικάλων .

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με την ομάδα της Ελευθερούπολης , η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής και ανέβηκε στην Α2 .

Από το 2019-20 αγωνιζόταν στον ΓΣ Ελευθερούπολης στην Α2 εθνική.

Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καβάλας στην Α2 εθνική.

Ο σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».