Οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων αποφάσισαν να έχουν άμεση σύνδεση στα τμήματα υποδομής με την ανδρική ομάδα, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2022-23. Η αρχή γίνεται λοιπόν με τον Γιώργο Κόκκινο. Ο νεαρός αθλητής πήρε… επισήμως προαγωγή στην ανδρική ομάδα, στην οποία είχε πάντως κάποιες σκόρπιες συμμετοχές και τη χρονιά που πέρασε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου και αναβάθμισή μου στην ανδρική ομάδα των Μαχητών Πειραματικό. Ευχαριστώ τον coach Μελετιάδη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι η συνύπαρξή μου με τους έμπειρους παίκτες που συμπληρώνουν το ρόστερ της ομάδας θα με βοηθήσει έτσι ώστε να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της Β ‘ Εθνικής», τόνισε ο Κόκκινος.

«Το καινούργιο αγωνιστικό πλάνο που θα εφαρμόσει η διοίκηση, με το οποίο δίνεται και σε μας τους νεαρούς παίκτες η ευκαιρία να αγωνιστούμε, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Ελπίζω σε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες», πρόσθεσε ο Κόκκινος, που είχε την περασμένη χρονιά 10 συμμετοχές στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, σημειώνοντας συνολικά 17 πόντους.

Η ανακοίνωση των Μαχητών:

«Η διοίκηση του συλλόγου, πιστή στο πλάνο που έχει θέσει, προχωράει στην πράξη δίνοντας χώρο στους νέους αθλητές του συλλόγου. Η αρχή πραγματοποιείται με την ένταξη του Γιώργου Κόκκινου στην ανδρική ομάδα.

Ο Γιώργος είχε πολύ καλή απόδοση στο περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας. Ο coach Μελετιάδης αποφάσισε την ένταξή του στο ανδρικό τμήμα και είναι ο πρώτος παίκτης που προέρχεται από τα αναπτυξιακά τμήματα της περσινής σεζόν.

Η διοίκηση του εύχεται να έχει μια καλή πορεία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».