Η πρώτη μεταγραφή των Θεσσαλονικιών για τη νέα σεζόν είναι γεγονός!

 

Ο Παντελής Χαραλαμπίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων, με το 20χρονος φόργουορντ να… μετακομίζει απ’ τον ΑΟΚ Βέροιας στη Θεσσαλονίκη, όντας, μάλιστα, ο 1ος σκόρερ της ομάδας της Ημαθίας την περασμένη σεζόν και 4ος στον όμιλο.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μαχητών, δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του, ενώ έδωσε το μήνυμα για τη νέα σεζόν και την επίτευξη των στόχων την ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μαχητών:

 

«Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Χαραλαμπίδη Παντελή.
Ο αθλητής είναι γεννημένος το 2002 και με ύψος 1.98μ. αγωνίζεται στη θέση του PF. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας . Στην ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας ήταν 1ος σκόρερ και 4ος στον όμιλο.
Χαραλαμπίδης Παντελής: “Χαίρομαι που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια παραδοσιακή δύναμη στην Β’ Εθνική. Ελπίζω με την παράδοση που έχει η ομάδα αυτή, να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίχτες, να φτιάξουμε ένα δυνατό νεανικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο μας. Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου και σε όλες τις ομάδες, να τελειώσουμε αυτό πρωτάθλημα υγιείς και μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει”».