Οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων και ο Ορέστης Ματενίδης έδωσαν τα χέρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο 35χρονος γκαρντ (1987, 1.90) συμφώνησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να προσφέρει στην ομάδα τη μεγάλη εμπειρία του από τη Β’ Εθνική, όπου αριθμεί συνολικά 1565 πόντους σε 215 συμμετοχές.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για 3η χρονιά στην ομάδα των Μαχητών. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη. Τα δυο προηγούμενα χρόνια η ομάδα έκανε τεράστια βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Ανέδειξε νέους παίκτες στον χώρο ενώ κατάφερε να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά», τόνισε ο Ματενίδης, ο οποίος πέτυχε 99 πόντους σε 17 αγώνες τη σεζόν 2021-22 στον 4ο όμιλο.

«Η διατήρηση μεγάλου μέρους του κορμού της ομάδας, η προώθηση παιδιών από τα αναπτυξιακά τμήματα και οι προσθήκες που έχουν γίνει, δείχνει ότι ο σύλλογος θέλει να παρουσιάσει κάτι καλό, να πρωταγωνιστήσει και να αφήσει το στίγμα του κι την νέα χρονιά. Υγεία να έχουμε χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα λόγω covid και να περνάμε αρκετές ώρες στο γήπεδο κάνοντας αυτό που αγαπάμε», πρόσθεσε ο πολύπειρος γκαρντ.

Η ανακοίνωση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων:

«Ο σύλλογος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας, για 3η συνεχόμενη σεζόν, με τον αθλητή Ορέστη Ματενίδη.

Η διοίκηση του εύχεται καλή αθλητική σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».