Τον κύριο υπεύθυνο των αγωνιστικών του τμημάτων τόσο για το παρόν όσο και για το άμεσο μέλλον του βρήκαν οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, οι οποίοι και ενισχύονται άμεσα με έναν άνθρωπο του χώρου και έναν έμπειρο προπονητή σε αυτό το επίπεδο, τον Γιώργο Κυριαζή, με τις συνεργασίες με ξακουστούς αθλητές του ελληνικού χώρου αλλά και το βιογραφικό του φυσικά να μιλούν από μόνα τους.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Κυριαζή. Ο έμπειρος coach θα είναι υπεύθυνος του τεχνικού προγράμματος των αγωνιστικών τμημάτων του σωματείου και των ακαδημιών και θα αναλάβει τις προπονήσεις ατομικής βελτίωσης για όλους τους αθλητές μας.

Ο Γιώργος έχει μακρά εμπειρία στην προπόνηση αναπτυξιακών τμημάτων. Έχει πάρει πρωτάθλημα Ελλάδας με τους εφήβους του Άρη το 2010-11 και έχει δουλέψει σε αυτές τις ηλικίες τόσο στην GBA όσο και στη ΔΕΚΑ. Παράλληλα θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές ατομικής βελτίωσης. Στην καριέρα του έχει δουλέψει ατομικά με τους Νίκο Ζήση, Ντίνο Μήτογλου, Σάσα Βεζέκονφ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Τσιάρα , τους “δικούς” μας Πέτρο και Δημήτρη Γερομιχαλό και πολλούς άλλους καταξιωμένους αθλητές. Μαζί του θα έρθει και ο συνεργάτης τους Γιώργος Κοντός που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Η κίνηση αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές που ετοιμάζει το σωματείο μας καθώς έχει επιλεχθεί στρατηγικά από την Διοίκηση η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των αγωνιστικών της τμημάτων και η προσήλωση σε ένα project με στόχο την εξέλιξη και βελτίωση νέων παικτών».