Την ήττα με 70-67 γνώρισε ο Πανελευσινιακός στο κλειστό του Ζωγράφου από τον Φιλαθλητικό, με την διοίκηση των «σταχυοφόρων» να εκδίδει σκληρή ανακοίνωση για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του από τους διαιτητές του αγώνα.

Αναλυτικά:

Η καλαθοσφαίριση είναι αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, τα σωματεία πρέπει να είναι υγιή, να μην χρωστάνε, να σέβονται το άθλημα, να καλλιεργούν Ακαδημίες και να προσφέρουν άθληση και υγεία σε εκατοντάδες παιδιά, να αγωνίζονται ενάντια στη βία, να προσφέρουν άψογη φιλοξενία σε αντίπαλες ομάδες και αθλητές, διαιτητές, παράγοντες και μπλα μπλα μπλα.

Όλα τα παραπάνω ο Πανελευσινιακός τα κάνει έργο και πράξη. Δεν αρκεί ή μήπως ενοχλεί;

Αναμφισβήτητα ο Σύλλογος, προερχόμενος από την Basket League έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και μπορεί να υπερηφανεύεται για ότι έχει κατακτήσει με τις δικές του δυνάμεις… και μόνο!

Οι περιστάσεις μας ανάγκασαν να παίζουμε στη Β’ Εθνική. Δεν ρίξαμε την ποιότητα της συμπεριφοράς μας ούτε σνομπάρουμε την Κατηγορία γιατί από πιο χαμηλά ήρθαμε, στα πιο ψηλά ανεβήκαμε και πάλι εκεί θα βρεθούμε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Δεν αρέσει σε μερικούς το στυλ του Πανελευσινιακού γιατί ανέκαθεν είχε capital control και δίνει μόνο εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που ενδεχομένως κάποιοι να θεωρούν ότι οφείλει.

Δεν μιλήσαμε στον αγώνα με το Κορωπί, γκρινιάσαμε λίγο στον αγώνα με τον Παπάγου, κατάπιαμε τον αγώνα με τον Ιωνικό, ε, δεν μπορούμε πλέον παρά να αγανακτήσουμε για το σημερινό αγώνα (1/11/15) με το Φιλαθλητικό.

Λυπούμαστε πάλι για τη διαιτησία που έκανε το παν να χάσουμε το παιχνίδι. Φανταζόμαστε ότι οι αντίπαλοι παίκτες θα κουράστηκαν και θα βαρέθηκαν να σουτάρουν βολές. Ειδικά δε όταν οι διαιτητές τους υποχρέωναν να σουτάρουν και πάλι όταν έχαναν κάποιες από αυτές!!!

Μαθήματα βιολογίας έκαναν οι παίκτες μας αφού η διαιτησία τους αποκάλυψε ότι είναι τρίποδοι… δύο πόδια κανονικά κι ένα να κάνει βήματα!!! Ανακαλύψαμε επίσης ότι είμαστε και ραμποειδή αφού το ένα φάουλ διαδεχόταν το άλλο…

Και παρόλα αυτά… χάσαμε και με το ζόρι… Αν είχαμε κερδίσει τότε αυτό το παιχνίδι θα διδασκόταν στα πανεπιστήμια…

Συγγνώμη αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Για το καλό του αθλήματος και μόνο, θα κάνουμε ότι είναι επίσημα δυνατό να καταγγείλουμε την απαράδεκτη διαιτησία εναντίον μας, η οποία προσβάλει το έργο και την Ιστορία του Συλλόγου.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς – ΕΟΚ, ΚΕΔ – να λάβουν θέση. Δεν ζητούμε χάρες ή εύνοια αλλά λίγο σεβασμό. Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο και δίκαιο.