Με τον Γιώργο Μάνταλο θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική η Μεγαρίδα. Η ομάδα των Μεγάρων ανακοίνωσε την παραμονή ολόκληρου του προπονητικού σταφ ενόψει της σεζόν 2021-22.

Ακόμα η ΝΕΜ δεν έχει ανακοινώσει την προσθήκη κάποιου παίκτη, ωστόσο την Τρίτη (3/8) αποδέσμευσε άλλους δύο παίκτες από πέρυσι. Ο λόγος για τους Μιχάλη Ραζή, Θανάση Δομπρογιάννη, οι οποίοι προστέθηκαν στους αποχωρήσαντες Νίκο Κοντόπουλο, Μάριο Μπατή, Σωτήρη Καραποστόλου, Γιώργο Καλιανιώτη και Βασίλης Καραμανλή.

Η ανακοίνωση για τους Ραζή, Δομπρογιάννη:

«Δυστυχώς το στρατιωτικό & κάποιες άλλες παράμετροι αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια & δυο από τα καλύτερα παιδιά, που έχουν φορέσει τη φανέλα μας, δεν θα είναι φέτος μαζί μας.

Ο Μιχάλης Ραζής & ο Θανάσης Δομπρογιάννης θα αγωνιστούν τελικά σε άλλες ομάδες & αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους & την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους στην ομάδα & την πόλη μας. Εις το επανιδείν Μάικ & Θάνο!».

Διαβάστε πώς ανακοινώθηκε η ανανέωση των προπονητών:

«& επειδή μας πιέζετε αφόρητα για ειδήσεις & ρεπορτάζ, άντε, δεν σας αφήνουμε παραπονεμένους…

Έγινε η μεγάλη έκπληξη & με προσωπικές ενέργειες του προέδρου μας Γιάννη Βασιλείου ανανέωσαν για ακόμη έναν χρόνο Μάνταλος, Panagiotis Zontos, @Takis Yfantis & Κορώσης!