Με τον Γιώργο Τοπουζίδη έκανε την αρχή στις φετινές μεταγραφές της η ΜΕΝΤ. Η ομάδα της Τούμπας ανακοίνωσε σήμερα (27/6) την απόκτηση του 30χρονου σούτινγκ γκαρντ, που μέχρι πρότινος αποτελούσε μέρος της Δ.Ε.Κ.Α. στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, η ΜΕΝΤ ανακοίνωσε ότι οι Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Σωτήρης Ζεϊμπέκης και Τάσος Πασχαλίδης θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν από φέτος προπονητή τον Παναγιώτη Τζιβάνη. Ο 33χρονος προπονητής αντικατέστησε πρόσφατα τον Σάββα Ντολόπουλο στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΜΕΝΤ:

«Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή Γιώργο Τοπουζίδη (Shooting guard, 1.91, 1991), που αποτελεί συνάμα και την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Ομάδος, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη Β΄ Εθνική Κατηγορία για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Ο 30χρονος guard έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις κάτωθι ομάδες: ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ

ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΣΑΜΟΥ
ΑΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΦΑΡΣΑΛΑ
Δ.Ε.Κ.Α.

Γιώργο, καλώς ήρθες στη Μ.Ε.Ν.Τ. και σου ευχόμαστε πρωτίστως υγεία, όπως και να επιτύχεις κάθε στόχο που έχεις θέσει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

«Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους αθλητές Γρηγόρη Μιχαηλίδη (Small forward) Σωτήρη Ζειμπέκη (Point guard) και Τάσο Πασχαλίδη (Center), εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχημένης πορείας τα προηγούμενα χρόνια με αποκορύφωμα την άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, στους οποίους εύχονται υγεία και επιτυχίες τη νέα σεζόν.

Παράλληλα ενημερώνουν πως συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι επαφές με τους αθλητές τόσο του υπάρχοντος ρόστερ όσο και με εκείνους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, στο πλαίσιο της συγκρότησης ενός ανταγωνιστικού ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο που στόχο θα έχει αφενός μεν την επίτευξη της νίκης σε κάθε αγώνα, αφετέρου δε τη σταδιακή ενσωμάτωση νεαρών αθλητών από την Ακαδημία του Συλλόγου».