Σε μια σπουδαία μεταγραφή έφτασε ο Κρόνος ο οποίος έκανε διάνα και πραγματοποίησε μια μεταγραφή ουσίας, αλλά και ποιότητας. Έτσι, στον Άγιο Δημήτριο θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Γιάννης Μητσάκης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στις Εθνικές κατηγορίες. Ο 34χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορίας με τον Αετό, έχοντας 7,5 πόντους και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 23 παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Ο ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ συμφώνησε με τον Γιάννη Μητσάκη και την επόμενη περίοδο θ’ αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Μπραχαμίου.
Έτσι, η ομάδα του Παναγιώτη Σαββάτη,ολοκληρώνει το ρόστερ, με τον 34χρονο play-maker,ν’ αποτελεί τον τελευταίο λίθο στο οικοδόμημα που πρόκειται να χτίσει το τεχνικό επιτελείο,αισιοδοξώντας για μία ανάλογη χρονιά με τη περσινή.
Ο Γιαννης Μητσάκης τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΓΑΣ “ΑΕΤΟΣ”,όπου συνέβαλε στο να κατακτήσει η ομάδα μία 3η θέση,το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 πέρσι,ενώ φέτος παρέμειναν στην Α2.Επίσης ήταν μέλος της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΡΧΕΛΑΟΥ,όπου κι εκεί πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 το 2010,όπως επίσης άνοδο με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ το 2011.
Ο σύλλογος τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.