Μπορεί πρωτάθλημα Β’ Εθνικής να μην υπάρχει την προσεχή Κυριακή (19/4), αλλά για το Περιστέρι υπάρχει στο πλάνο και στον σχεδιασμό ένας μεγάλος Τελικός, και αυτός είναι ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ απέναντι στον Πανερυθραϊκό, στον οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά η ομάδα της Δυτικής Αττικής, και σίγουρα βλέπει με μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το συγκρότημα του Κώστα Παπαμάρκου είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε τελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑ, και σίγουρα στο κλειστό του «Αγιού Θωμά» στο Μαρούσι (20:30, 19/4) θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά, με τον προπονητή του να το διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη, καθώς το κατέκτησε και πέρυσι με τον Αετό κερδίζοντας τον Αμύντα.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για το Περιστέρι, καθώς δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Νίκος Βούλγαρης, ο οποίος έχει αρχίσει την αποθεραπεία του αλλά απουσιάζει από τα τέλη του 2014, ενώ ερωτηματικό είναι η παρουσία του Χρήστου Λυμπερόπουλου (1,91 – 27 ετών), ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό τραυματισμό στο πόδι, και τρέχει να προλάβει.

Το Περιστέρι που απέκλεισε το Κορωπί για να φτάσει στον τελικό, θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του, καθώς το παρών θα δώσουν οι οργανωμένοι οπαδοί του.