Στο Κορωπί, εκτός από τις υποχρεώσεις του ΓΣ, ο οποίος διατηρεί αρκετά τμήματα, με κορυφαίο το αντρικό το οποίο βρίσκεται στην Β’ Εθνική, διατηρούν και αναπτυξιακό πρωτάθλημα (MLS) με την Modalite να επικρατεί στον τελικό της Αγίας Μαρίνας με 68-67, με ανθρώπους της ομάδας να κάνουν της απονομές.

Αναλυτικά:

Μέτα από ένα συναρπαστικό αγώνα αντάξιο των δύο ομάδων οι Modalite επικράτησαν της Αγίας Μαρίνας με 68-67,με καλάθι του Χουλιάρα 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ,περνώντας μάλιστα για πρώτη φορά μπροστά στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ με την Αγία Μαρίνα να προηγείται μέχρι και 8 πόντους  3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Σπυρόπουλο.

Όμως Χουλιάρας και Δημητρίου με συνεχόμενα τρίποντα έκαναν την ανατροπή στο τέλος δίνοντας στην ομάδα τους το βαρύτιμο τρόπαιο.

MVP του τελικού ανακηρύχθηκε ο Χουλιάρας.

Ευχαριστούμε την MLS για την εκπληκτική χορηγία των tablet (απο 1 tablet MLS σε κάθε νικητή).

Τα βραβεία μοίρασαν εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου οι Κώστας Σπέλλας και Γιώργος Φαραζής.

Αγία Μαρίνα             67

Αντωνίου , Πιάς 5 (1) , Παπαδιώτης Αγγ. 4 , Μεγαγιάννης , Χαλκιάς Θ. 13 (1) , Χαλκιάς Κ. 9 (3) , Κυνηγόπουλος 2 , Σπυρόπουλος 34 (3) , Κλεισιάρης.

Modalite                      68

Χουλιάρας 20 (4) , Τσώλας 7 (1) , Τσουκνίδας 1 , Αλεξάνδρου , Παγώνης 4 , Κοντώσης 2 , Ιωαννίδης 9 (1) , Δημητρίου 26 (3) , Κορέτζελος.