Με πολλά όνειρα, και πρώτη από όλους πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση η Κύμη ενόψει της νέας πρόκλησης που ακούει στο όνομα της Β’ Εθνικής. Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας καθώς και τα νέα αποκτήματα, όπως και η τεχνική ηγεσία αλλά και ο πρόεδρος του Γυμναστικού, Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

Σήμερα, Κυριακή 17 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι νέοι παίκτες της ομάδας με τους παλιούς, καθώς και με την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο.

alt alt

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Θεοδώρου καλωσόρισε τα νέα μέλη του Γυμναστικού στην πόλη της Κύμης και ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν και υγειά σε όλους. Επιπλέον υπογράμμισε την ιδιαίτερη σχέση και τον ισχυρό δεσμό  που έχει η ομάδα με την τοπική κοινωνία της Κύμης.  Στην συνέχεια, ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος οριοθέτησε τους στόχους για την φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι ο Γυμναστικός θα επιδιώξει να επιτύχει μια ακόμη άνοδο, την πέμπτη διαδοχική του σε ισάριθμες σεζόν.

alt

Η συγκέντρωση έκλεισε σε πολύ θερμό κλίμα, με του παίκτες να δείχνουν συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Τα δύσκολα για αυτούς ξεκινούν αύριο, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.