Ολοκληρώθηκε στις 10/7 η 3η περίοδος του 23ου Summer Camp του Πανερυθραϊκού, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να βρίσκεται κοντά στα παιδιά. Πλέον, και μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που δίνει ο κόσμος για το camp της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν και σε 4η περίοδο.

Αναλυτικά:

Αυλαία στην 3η περίοδο του 23ου Summer Camp της ομάδας μας και κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο αθλητής του Ολυμπιακού και Πρωταθλητής Ελλάδος Βαγγέλης Μάντζαρης

Ο άσσος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το camp της ομάδας μας και μοιράστηκε με τους μικρούς μας αθλητές, όλη του την πορεία από τα πρώτα του βήματα στον ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ,μέχρι το υψηλότερο επίπεδο της Α1 και της Euro league.

Ο δις Πρωταθλητής Ευρώπης (2012 και 2013) ,δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων από τα παιδιά, στα οποία απάντησε με πολλή μεγάλη διάθεση και στην συνέχεια τους παρέδωσε τα διπλώματα τους, μαζί με το αναμνηστικό αυτόγραφο του γκαρντ του Ολυμπιακού και το Συλλεκτικό Επετειακό κασκόλ της ομάδας μας για τα 40 χρόνια του τμήματος .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, μας ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Αθλητή Βαγγέλη Μάντζαρη για την επίσκεψη του.