Η πρεμιέρα κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο ήταν ιδανική για τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος με το “διπλό” που πήρε στην Κατερίνη έδειξε ευθύς εξαρχής τις… άγριες διαθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα. Στο στρατόπεδο των “κόκκινων”, όμως, δεν επαναπαύονται αφού για να έχει ουσία η νίκη επί του Πιερικού πρέπει να επικρατήσουν και στην εντός έδρας μονομαχία απέναντι στη ΜΕΝΤ.

Ο κόουτς Μπάμπης Δρακουλίδης, πάντως, καλείται για ακόμα ένα παιχνίδι να… παλέψει και με τις απουσίες αφού δύσκολα θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του κάποιον εκ των Σφέικου, Δεμερτζή και Καλαϊτζίδη, οι οποίοι είναι στρατευμένοι τον τελευταίο μήνα.

Το κενό που υπάρχει δείχνει να καλύπτεται από την πληθωρική παρουσία του Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος έδειξε με το “καλημέρα” για τι θεωρείται η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στη Β’ Εθνική οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί του Πιερικού Αρχέλαου. Ο πολύπειρος γκαρντ έχει αναλάβει και άλλο ρόλο, όμως, αφού πέρα από αυτόν του παίκτη έχει επωμιστεί το βάρος του “ψησίματος” των “μικρών” της ομάδας έχοντας αναλάβει και ρόλο… δασκάλου προσπαθώντας να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις της Β’ Εθνικής.