Για δεύτερη φορά εντός ολίγων ημερών βρέθηκε η ΑΕΚ απολογούμενη. Είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με τον Αμύντα για μία κροτίδα, που έπεσε στο κλειστό της Δάφνης.

Οι “κιτρινόμαυροι” απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του αθλητικού δικαστή για τα όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα ΑΕΚ-Ψυχικού, όπου παρά την επικινδυνότητα του ματς “δεν άνοιξε μύτη”, ενώ διαψεύστηκαν διαδικτυακές, ανυπόγραφες “Κασσάνδρες”. Για ρίψη μικροαντικειμένων και ένα… φτύσιμο στο τέλος, φέρεται να κατηγορείται η ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας αξιοποίησε στην “απολογία” της (παρόντες οι Αλεξίου, Χήνας) –μεταξύ άλλων- δημοσιεύματα με δηλώσεις του τζέντλεμαν προπονητή των φιλοξενουμένων, Γιώργου Ρεμεντέλα.

Ο κ. Ρεμεντέλας μετά τη λήξη του ματς απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε στην ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι (όχι πολλοί) οπαδοί της ΑΕΚ, κι αν επηρεάστηκαν ή ενοχλήθηκαν οι παίκτες του, είχε δηλώσει τα εξής: “Τα περισσότερα παιδιά, ο Πέττας, ο Κολώκας, ο Βιδάλης έχουν παίξει σε δύσκολες συνθήκες. Για τον Κολώκα τι να πούμε; Έχει παίξει σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ευρώπης. Νομίζω, ότι ο κόσμος πιο πολύ βοήθησε την ομάδα της ΑΕΚ, παρά επηρέασε εμάς”

Αν είχε αντίκρισμα η δήλωση του… συμμάχου (της ΑΕΚ) Ρεμεντέλα θα φανεί αύριο, οπότε και αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστή. Οι “κιτρινόμαυροι” κατέθεσαν κι άλλα στοιχεία, βεβαίως, προκειμένου ν’ αποδείξουν ότι είχαν ληφθεί (επιτυχώς) όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σε συνεργασία με την ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, που υπήρχε στο κλειστό της Ζωφριάς.